Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Esmer Parlaklık E Vitamini Chia Tohumu Yağı Keratin 350 ml #30418104 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Saç Bakım Kremi Esmer Parlaklık E Vitamini Chia Tohumu Yağı Keratin 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,50 TL

adet

Koyu renkli saçların bakımı ekstra özen ister çünkü havadaki toz ve duman gibi etkenler, gün içerisinde esmer saçların kısa sürede matlaşmasına neden olabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi’ne günlük rutininizde yer açarak saçlarınızın daha uzun süre parlak kalmasını sağlayabilirsiniz. Serum bakım saç kremi, Elidor tarafından geliştirilmiş özel formülü ile saçı derinlemesine besler. Böylece saç telleri, gün boyunca canlılığını ve parlaklığını korur; dış etkenlere karşı eskiye nazaran çok daha dirençli hale gelen saçlarda kırılma problemi azalır.* Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi’nin Melanin, chia tohumu yağı ve E vitamini içeren formülü saçları beslerken ışıltılı görünümünü de uzun süre korumasına yardımcı olur. Serum saç bakım kremi bu iki bileşene ek olarak bünyesinde barındırdığı keratin ile de saç tellerinin daha güçlü olmasına da destek olur. Koyu renkli saçlara hak ettiği parlaklığı geri kazandırmak için saç bakımınızı Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi’ni serinin şampuanıyla beraber kullanarak yapabilirsiniz. *Düzenli kullanımda etkilidir. Kullanım: Peki bu saç kremi nasıl kullanılır? Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi’ni, şampuanın ardından ıslak saçın ortasından uçlara doğru sürün. 30 saniye bekledikten sonra durulayın. Superblend karışımı ile güçlendirilmiş serum bakım kremini, daha iyi sonuç almak adına Elidor Esmer Parlaklık serisi ürünleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Güvenlik Uyarısı: Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürünün göz ile temas etmesi halinde su ile durulayın. Ürün İçeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Dimethicone, Lactic Acid, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Amodimethicone, Lysine HCl, Phenoxyethanol, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Melanin, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Hydrolyzed Keratin, Salvia Hispanica Seed Oil, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

●Bünyesinde barındırdığı Superblend karışımı ile saça ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağ desteğini sağlar.
●Elidor Superblend Esmer Parlaklık Serum Bakım Kremi saçın gün boyunca nemli, parlak ve canlı kalmasına yardımcı olur.
●Saçı beslerken ağırlaştırmaz ve kolayca durulanır.
●Özel formülü ile matlaşmanın önüne geçmeye yardımcı olur.
●Keratinli formülü ile saçı güçlendirmeye yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız