Fisher Price Numaralı Kaplar #30002253 | CarrefourSA

Fisher Price Numaralı Kaplar

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 2 adet
329,99 TL 165,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Fp Numaralı Kaplar

Oyuncak ve eğlence reyonu içerisinde hem çocuklar hem de yetişkinler için pek çok eğlenceli ürünler yer almaktadır. Hem eğitici-öğretici hem de güzel zaman geçirmek için eğlendirici ürünler burada bulunur. Bu reyon içerisinde yer alan ürünlerden biri olan Fp Numaralı Kaplar bebeklere renkleri ve sayıları öğretmek için en eğitici-öğretici oyuncaklar arasında yerini almıştır. Bebeğiniz 10 tane yuvarlak kabı süt üste dizer ve 10’a kadar sayarak aynı zamanda renkleri de tanır ve söyler. Bu sayede ona hem sayıları öğretmiş hem de renkleri öğretmiş olursunuz. Bebek bu oyuncak ile kendi kendine de oynayabilir ve bu sayede kendi kendine öğrenmenin ilk adımını atar. Yeni renkli kapları üst üste dizerken eğlenirken aynı zamanda aynı ölçüde olan kapları toplayabilir ve kendi kendine sallayarak bu toplar ile uzun süre oynayabilir. Bu eğitici-öğretici ve eğlendirici oyuncağı CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

Fp Numaralı Kaplar oyuncak reyonu içerisinde eğitici oyuncak grubunda yer alır. Hitap ettiği yaş aralığı 6 ay ve üzeridir. Ürün boyutları; 21,5 x 18 x13. Ürün Uzakdoğu’da üretilmiştir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız