Friskies Aktif Köpek Maması 10 Kg #30057603 | CarrefourSA
Marka: FRISKIES

Friskies Aktif Köpek Maması 10 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.449,50 TL 1.087,13 TL

CarrefourSA Kart İle
Friskies Aktif Köpek 10 Kg

Evcil hayvan besleyen kişilerden köpeklerin bakımını üstlenen kişilerin sıklıkla mamalarla ilgili problem yaşadığı görülür. Köpeklerin mamaları beğenmemesi ya da mamaların köpeklerin sağlığına farklı şekillerde zarar veriyor olmasından dolayı çeşitli sorunlar yaşanabilmektedir. Buna karşılık Friskies tarafından üretilen Friskies aktif köpek 10 kg ürünü en sağlıklı kuru mamalardan biri olarak pek çok köpek türü tarafından rahatlıkla tüketilebilen bir üründür. Friskies Aktif Köpek ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının pet shop reyonlarında yer alan Friskies aktif köpek 10 kg ürününü kuru mamalar arasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Çok hareketli ve enerjisi yüksek köpekler için son derece ideal bir içeriğe sahip olan bu mama sayesinde hem köpeklerinizin severek tüketeceği bir mamayı onlara vermiş olursunuz hem de besleyiciliği ve doyurucu içerikleri ile ön plana çıkan mamayla köpeğinizin gelişimini de başarıyla sürdürmesine destek olursunuz. Özellikle köpeklerin günlük olarak ihtiyaç duyduğu enerjinin karşılanmasında içerisindeki gıdaların zengin besinlerden oluşmasından dolayı yeterli bir ürün olduğu göze çarpan aktif köpek mamasını Friskies güvencesiyle rahatlıkla köpekleriniz için kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız