Pedigree Tavuklu Ve Havuçlu Köpek Maması Konerve 400 Gr #30005864 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Tavuklu Ve Havuçlu Köpek Maması Konerve 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 102 adet
79,90 TL

adet
Pedigree Tavuklu Konserve Köpek Maması 400 g

 

Pedigree 400 Gr Tavuklu Konserve yetişkin köpekler için özel içerikle üretilen konserve mama çeşididir. Pedigree markası Amerikan menşeli bir marka olarak bilinmektedir. Köpek maması konusunda tecrübeli bir marka olup geniş ürün seçeneği mevcuttur. Köpeklerin daha sağlıklı ve hareketli olmalarını sağlamak için pek çok farklı ürün sunmaktadır. Tavuklu konserve seçeneği ile de köpekler için lezzetli ve sağlıklı mamalar hazırlamaktadır. CarrefourSA pet shop reyonlarında bulabileceğiniz mamalar ile dört ayaklı dostlarınız için sağlıklı beslenme sunabilirsiniz.

Pedigree 400 Gr Tavuklu Konserve içeriğinde taze tavuk eti kullanılmaktadır. Taze etin kullanılmasının nedeni işlenmemiş ve dondurulmamış etin köpekler için daha lezzetli ve doğal besinler sunmasıdır. Lezzetli besin kaynağını doğal yöntemler ile üreten firma köpeklerin sağlığı için özel içeriklerle desteklemektedir. Yetişkin olan köpekler için gerekli sağlık şartlarını sağlamak üzere üretilmektedir. Tavuk lezzeti köpeklerin en sevdiği etler arasında olduğu için tercih edilmektedir. Özel konserve üretimi ile de taze ve sağlıklı ürünler sunulmaktadır. Çok sevdiğiniz köpeklerinizin sağlığını düşünürken onlar için lezzet de sunmak istiyorsanız Pedigree mama çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız