Pedigree Sığır Etli Poşet Köpek Maması 100 Gr #30170509 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Sığır Etli Poşet Köpek Maması 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 72 adet
26,50 TL 19,88 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Pedigree Sığır Etli Poşet 100gr, 1 yaş ve üzeri tüm ırklardan yetişkin köpekler için üretilmiş, sığır eti içeren bir yaş mamadır. Tazeliğini koruması için alüminyum folyolu poşet içinde satışa sunulan mama, yetişkin köpeklerin dengeli ve sağlıklı bir şekilde beslenmesi için ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerini içerir.

Mamanın İçeriğinde Neler Var?

Pedigree Sığır Etli Yetişkin Köpek Maması %39 oranında et ve hayvansal yan ürünler içerir. %4 oranında havuç ve bezelye ile zenginleştirilmiş mamada, sebzelere ek olarak sebze protein ekstraktları da yer alır. Pedigree mama, genel sağlığın yanı sıra kas gelişimi açısından da çok önemli olan proteinler açısından zengin bir mamadır. İçerdiği kalsiyum ile diş ve kemik dokusunun gelişmesine yardımcı olur.

Bağışıklık Sistemine Yardımcı

Önemli bir antioksidan olan E vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklara karşı vücut direncini artırır. Kalsiyum ve fosfor açısından dengeli bir formüle sahip olan Pedigree Köpek Maması, yetişkin köpeklerin ihtiyacı olan tüm besin maddelerinin eşsiz bir kombinasyonunu sunar. Yaş Mamalar reyonunda bulabileceğiniz Pedigree sığır etli yetişkin köpek mamasını şimdi sipariş edin!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız