Kleenex The Original Kutu Mendil 88'li #30141964 | CarrefourSA
Marka: KLEENEX

Kleenex The Original Kutu Mendil 88'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Kleenex The Original Kutu Mendil 88'li
açılıp kapanabilen pratik kutusu ile rahat kullanımlıdır. Yumuşak dokusu ile cildinize sık kullanımda dahi zarar vermez. Taşıması kolay ve pratik kutusu sayesinde her ortamda hijyen sağlar.
88 yapraklı kutusu ile evinizde, işyerinizde, arabanızda ya da piknikte kolaylıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Her an elinizin altında bulundurabileceğiniz ürünle hayatınızı kolaylaştırabilir, gittiğiniz her yere hijyeni ve temizliği de beraberinizde götürebilirsiniz. Kullanışlı ve yumuşak dokusu ile sofralarınızda da güvenle tercih edebilirsiniz. Emici dokusu sayesinde mutfak kullanımı için de elverişlidir. Dökülen sıvıları hemen emerek hızlı bir temizlik sağlar. İçinden kolaylıkla çekip çıkarılabilen kutusu ile acil durumlarda en büyük yardımcınız olacaktır. Soft renkli şık kutusu, evinizin dekorasyonu ile uyum sağlar. Kutusu ile kolaylıkla muhafaza edilir. Kutu içerisinde bulunan 88 adet mendil size uzun süre kullanım avantajı sağlar.
CarrefourSA reyonlarında mendiller bölümünde yer alan ürünü, online olarak sipariş edebilir; tek tıkla hızlıca sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız