Primanova Lima Tuvalet Fırçası Mat Siyah Çelik #30192556 | CarrefourSA
Marka: PRİMANOVA

Primanova Lima Tuvalet Fırçası Mat Siyah Çelik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
359,90 TL

adet
M-E07-06 Lima Tuvalet Fırçası

Bir yandan klozetin her an temiz kalmasını sağlayacak, diğer yandan şık görüntüsüyle banyonun kalanıyla uyum içerisinde olacak bir ürün arıyorsanız M-E07-06 Lima Tuvalet Fırçası'nı deneyebilirsiniz. İki renkli şık tasarımı, optimum boyutları ve yüksek hijyen standartlarına uygun fırçası ile tüm ihtiyaçlarınızı aynı anda karşılayan M-E07-06 Lima Tuvalet Fırçası'nın sunduğu etkili temizlikten çok memnun alacaksınız!

M-E07-06 Lima Tuvalet Fırçası, her kullanım sonrasında ve genel temizlik sırasında klozet içerisindeki kir ve tortulardan kurtulmanıza yardımcı olur. 12 santimetre çapındaki silindirik gövdesi tuvalet fırçasının tamamını içerisinde gizler. Dilerseniz bu kaba bir miktar deterjanlı su ekleyerek fırçanın kullanılmadığı anlarda hijyenik bir şekilde saklanmasını sağlayabilirsiniz. M-E07-06 Lima Tuvalet Fırçası; gri tonlarındaki metali, mat siyah plastik ile bir araya getiren tasarımı sayesinde banyonun şık atmosferine uyum sağlar. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız