Omo Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar Ve Renkliler İçin En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 910 ml 14 Yıkama #30346178 | CarrefourSA
Marka: OMOMATIK

Omo Çamaşır Deterjanı Active Beyazlar Ve Renkliler İçin En Zorlu Lekeleri İlk Yıkamada Çıkarır 910 ml 14 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
125,00 TL

Yeni OMO Renkliler Sıvı Deterjan, şimdi doğada çözünebilir içerikler ile yenilenen formülü ile renklilerinizi korurken en zorlu lekeleri ilk yıkamada çıkarır! Özel formülü ve etkin leke çıkarma teknolojisi sayesinde, kısa programda bile etkili leke çıkarma sağlarken, çamaşırlarınızın renklerinin capcanlı kalmasını sağlar. Özel tasarımlı ambalajının üzerinde bulunan leke çıkarıcı kapak ile yapılan doğru dozlama sonucu, fazla deterjan kullanımının önüne geçerek çamaşır makinesinin durulama için gereğinden fazla su harcama ihtimalini engeller. Leke çıkarıcı kapak ile Omo Renkliler sıvı deterjanını makinenizin direkt ana yıkama gözüne dökebilir veya leke çıkarıcı kapaklın içine doldurduğunuz deterjanı doğrudan çamaşır makinesinin içerisine yerleştirilebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz, bir miktar Omo Renkliler Sıvı deterjanı inatçı lekelerin üstüne dökerek, leke çıkarıcı kapağın arkasında yer alan tırtıklı yüzey yardımı ile lekelerin yumuşatılması için de kullanabilirsiniz. OMO 910ml şişelerimizin %100 geri dönüştürülebilir şişelere sahip olduğunu biliyor muydunuz?

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız