Parex Pratik Paspas Çift Sıkmalı Yedek #30035651 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Pratik Paspas Çift Sıkmalı Yedek

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Parex Pratik Paspas Ç.S.Yedek

Ev düzenini sağlamak için yapılan temizlikler sırasında yer silici olarak kullanılan ürünlerin kalitesi yapılan temizliğin kolay şekilde yapılması ve en iyi performansın alınmasında da son derece önemlidir. Bu noktada temizlik ürünlerinin lider markası Parex kendi kalitesini ortaya koyan ürünlerinden biri olan Parex pratik paspas ç.s.yedek ile birlikte çok güvenilir bir kullanım sağlar. Farklı yüzeylerde kullanılmaya uygun bir yapıda tasarlanmış olan Parex Pratik Paspas ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Parkelerden seramik yüzeylere kadar çok farklı yüzeylerde istenen temizlik kalitesinin en iyi şekilde elde edilmesini sağlayacak olan Parex pratik paspas ç.s.yedek ürünü en iyi sonucun alınmasına olanak tanır. Özellikle küçük toz, tüy, saç teli ve parçacıkların toplanmasının oldukça zor olduğu alanlarda en etkili şekilde kullanılabilen ürün hızlı ve kolay bir kullanım sağlar. Kuruduğu zamanlarda sertleşen süngeri ile birlikte kullanılmadığı sıralarda kolaylıkla saklanabilecek olan ürün kullanımlarının öncesinde yapılacak ıslatılmasıyla birlikte çok kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale gelebilir. Yedek başlık da içeren paketi ile birlikte uzun süreli kullanımları bu ürünle gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız