Parex Standart Eldiven Küçük Boy #30054630 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Standart Eldiven Küçük Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tüm ev işlerinde ve temizlik sırasında kullanıma uygun bir temizlik eldivenidir. Pamuk kaplı iç astarı sayesinde nemi emerek elin kuru kalmasını ve avuç içinde bulunan özel tutucu dokusu sayesinde de kullanım kolaylığını sağlayan Parex Eldiven Ekonomik Küçük Boy CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Pratik, hijyenik ve pudrasız ve kullan at olarak tasarlanmış bir eldivendir. Güçlendirilmiş özel yapısı ile tüm zorlu ev işlerinde tercih edebilirsiniz. Pamuk kaplı iç astarı sayesinde nemi emerek elinizin kuru kalmasını sağlar. Avuç içinde bulunan özel tutucu dokusu sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Doğal lateks yapısı sayesinde çok esnektir, su geçirmez ve cildinizi dış etkenlerden korur. Bulaşık yıkarken cam eşyalarınızın elinizden düşmesini ve kırılmasını önlemek için mutlaka bulaşık eldiveni giyin ve lavabo’ nun tabanına bir mat yerleştirin. Böylece olası kazaları önlemiş olursunuz. Güçlendirilmiş özel yapısı ile tüm ev işlerinde ve temizlik sırasında kullanılabilir, çok amaçlıdır. Pamuksu iç astarı sayesinde nemi emerek elin kuru kalmasını sağlar. Avuç içinde bulunan özel tutucu dokusu sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Doğal lateks yapısı sayesinde çok esnektir, su geçirmez, cildi dış etkenlerden korur.

Provel Sanayi ve Tic. A.Ş. markası olan Parex, 2011 yılında %100 yerli sermaye ile Türkiye’nin en inovatif markası olma amacıyla yola çıktı. 81 çeşit ürünle girdiği sektörde tüm satış noktalarında tüketicileriyle buluşan Parex, sadece iki yıl içinde büyük oyunculardan biri haline geldi. Bugün 200’den fazla ürün çeşidi ile pazar liderliğine yaklaşan Parex’in bu başarısında hiç kuşkusuz temizliğe yenilikçi bir yaklaşım getiren, kadınların hayatını değiştiren özgün ürünler geliştirmesi yatmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız