Piliç Baget Kg #30098544 | CarrefourSA

Piliç Baget Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CarrefourSA reyonlarında parça piliç-kanat, but, göğüs bölümünde yer alan piliç baget, lezzeti ve sağlıklı besin öğeleri içeriği ile sofralarınıza geliyor. Yumuşacık ve ağızda dağılan yapısından dolayı, en çok tercih edilen ürünlerden biri olan piliç, çeşit çeşit yemeklerin yapımında lezzeti ile dikkatleri üzerine çekiyor. Düşük kolesterol içeren besin, içerdiği yüksek ve kaliteli protein sayesinde sağlıklı öğünlerin temelini atıyor.

Fırında sebzelerle birlikte hazırlanabildiği gibi haşlanarak ya da kızartılarak da hazırlanabilen ürün,öğünlerinizi ziyafete çeviriyor. Kalsiyum ve fosfor açısından da zengin olan besin, özellikle büyüme ve gelişme dönemindeki çocukların kemik ve diş gelişiminde oldukça önemli bir rol oynuyor. Düşük kolesterollü olması ve bünyesinde vitamin B6 içermesi kalp sağılığının korunmasında da fonksiyon görüyor. İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller vücudun bağışıklık sistemini destekliyor ve hastalıklara karşı savunma mekanizmasını geliştiriyor. Düşük yağlı bir besin olduğundan dolayı formunu korumak isteyenlerin beslenme programında rahatlıkla kullanılabilen ürün, diyet yapanların listesinde yerini alıyor.

Sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlamak için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alarak sofralarınızı şenlendirebilirsiniz.

Ürün Kodu: 75925

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız