Sana Kase Margarin Ekmeküstü 500 g #30098182 | CarrefourSA
Marka: SANA

Sana Kase Margarin Ekmeküstü 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sana Kase Margarin Ekmeküstü 500 g

Sofralarımıza 'kahvaltılık margarin' kavramını getiren; Türk mutfağının ayrılmaz bir parçası haline gelen Sana, yeni margarini Sana Ekmeküstü’yü, CarrefourSA süt ve kahvaltılık ürünler reyonundan sofralarınıza sunuyor.

Trans yağ içermeyen, yüzde 100 bitkisel olan bu margarin; kolestrol içermiyor, bir dilim ekmek üzerine sürüldüğünde (10 gram), doymuş yağ içeriği ile beslenme düzeninin olmazsa olmaz bir parçası haline geliyor. Doğallığı ve Sana kalitesi ile de öne çıkan bu margarinde; yağda çözünen A, D ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiş olarak yer alıyor ve bu vitaminlerin vücut tarafından daha kolay emilmesine katkıda bulunuyor. Omega 3 ve Omega 6 gibi en temel yağların da kaynağı olan bu ürün, hem büyükler hem de büyüme çağındaki çocuklar için, en faydalı besin alternatiflerinden biri oluyor. Kendinizin ve ailenizin beslenmesinde güvenle tüketebileceğiniz bu ürün lezzeti ile de fark yaratıyor.

Rahatça sürülebilen kıvamı, tazeliği ve lezzeti ile kahvaltılarınızda keyifle tüketebileceğiniz ürünü; yemeklerinizde ve hamur işlerinde de rahatlıkla kullanabilir, sofralarınızın lezzetine lezzet katabilirsiniz.

500 gramlık ergonomik paketi ile oldukça pratik olan Sana Kase Margarin Ekmeküstü’nü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız