Urban Care Hıbıscus Durulanmayan Krem #30356265 | CarrefourSA
Marka: URBAN CARE

Urban Care Hıbıscus Durulanmayan Krem

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
253,00 TL 139,15 TL

CarrefourSA Kart İle

Kuru, kabaran, elektriklenen dalgalı ve kıvırcık saçlar için geliştirilmiştir. Yüksek antioksidanlar, A ve C vitaminleri yönünden zengin yoğun besleyici formülü ile saçınızı nemlendirerek doğal yumuşaklığını artırmaya, yıpranmış buklelerin onarılmasına ve elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olur. Saçta nemi hapsederek kabaran ve elektriklenen saçları kontrol altına almanıza ve mükemmel bukleler elde etmenize yardımcı olur. Gün boyu hacimli, belirgin buklelere sahip olmanızı destekler. UV filtresi içerir. Silikon ve paraben içermez.


Kullanımı: Saçlarınızın uçlarındaki kuruluk ve yıpranmayı en aza indirmek için şekillendirmeye başlamadan önce ıslak veya nemli saç uçlarınıza eşit miktarda uygulayıp ellerinizle ya da geniş uçlu tarak yardımı ile tarayarak dağıtın ve saçınıza dilediğiniz şekli verin. Durulamayınız. Gün içerisinde kuru saçınıza uygulayabilirsiniz. Daha etkili sonuçlar için Hibiscus & Shea Butter Serisinin diğer ürünleri ile bakımınızı tamamlayın. Yoğun Bakım Önerisi; yıkama öncesi maske bakımı olarak tüm saçınıza uygulayabilir sonrasında durulayabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız