Açık Piliç Bütün Göğüs Kg #30098552 | CarrefourSA

Açık Piliç Bütün Göğüs Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Piliç Bütün Göğüs

Et balık şarküteri bölümünün en çok tüketilen gıdalarından piliç bütün göğüs ekonomik fiyatlarımızla sizlere sunuluyor. Tek tek ayırma işlemi yapmadan reyonumuzdan satın alarak kolayca hazırlık yapabileceğiniz tavuk göğsünü uygun fiyatlı olarak firmamızdan temin edebilirsiniz. Zahmetsizce hazırlanan yemeklerin en önemli malzemesi tavuk ve tavuğun en doyurucu kısmı piliç göğüs için size sunduğumuz marka ve ürün çeşitlerine göz gezdirebilirsiniz.

Çeşitli markalara ait piliç bütün göğüs çeşitlerimiz kümes hayvanları reyonunda bulunmaktadır. Siz de bu reyona ulaşarak alışverişinize başlayabilirsiniz. Piliç bütün göğüs ile bütün piliç göğüs ile yapabilirsiniz. ailenize muhteşem bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Misafirleriniz için kısa sürede hazırlanan tavuk yemeklerini Protein ve vitamin deposu olan tavuğun hazırlığı biraz zor bir evredir. Bütün göğüs seçerek hazırlık safhasının meşakkatini en aza indirmiş olacaksınız. Tavuğun göğüs kısmı ayrılmış ve paketlenmiş hâlde mutfağınıza ulaşacak ve size düşen sadece tepsinize dizip fırına vermek olacaktır. Çalışan bayanların tercihi de bu yönde olmaktadır. Az zamanda son derece leziz yemekler hazırlamak için bütün piliç göğüs çeşitlerimizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Lezzet ve kalite bakımından aradığınız ürünlere ve daha fazlasına kümes hayvanları bölümünden kolayca ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız