Banat Klasik Temizlik Seti #30275485 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Klasik Temizlik Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Banat Comfort Klasik Temizlik Seti

Pratik temizlik için hem ekonomik hem de etkili bir çözüm arıyorsanız Banat Comfort Klasik Temizlik Seti ile mutlaka tanışmalısınız! Tek paket içerisinde zemin silme aşamasında size yardımcı olacak ana ürünleri barındıran Banat Comfort Klasik Temizlik Seti ile işinizi kolaylaştırmak sizin ellerinizde!

Banat Comfort Klasik Temizlik Seti içerisinde bir adet kova, paspas ucu ve sopası yer alır. Banat Comfort Klasik Temizlik Seti'nde bulunan kovanın formu temizliği kolaylaştırır. 12 litrelik hacmi ile tek seferde geniş bir alanı silebilecek kadar su alan kovanın esnek bir süzgeç kısmı ve taşıma sapı bulunur. Paspasın fazla suyunu kenarda yer alan hareketli süzgeç yardımıyla sıkabilirsiniz. 120 santimetre uzunluğundaki paspas sopası konforlu bir şekilde temizlik yapmanızı sağlar. Banat Comfort Klasik Temizlik Seti'nin içerisinde yer alan paspas ucu ise yerdeki toz ve kirleri kolaylıkla temizler. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız