Banat Mop Star Temizlik Seti Fonksiyonel #30121386 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Mop Star Temizlik Seti Fonksiyonel

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Banat Mop Star Temizlik Seti Fonksiyonel

Ev temizliğinde düzeninin sağlanabilmesi ve etkili bir temizlik sonucunun oluşturabilmesi için temizlik setleri ürünleri, Banat kalitesi ile uzun ömürlü bir kullanım oluşturuyor. Fonksiyonel ve profesyonel bir kullanım sağlayabilmek için tercih edebileceğiniz Banat Mop Star Temizlik Seti Fonksiyonel ürünü, pratik kullanım yapısı ile birlikte her evde ve iş yerinde rahat bir temizlik sağlıyor.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarında Ev Düzenleme bölümünde ulaşabileceğiniz Banat Mop Star Temizlik Seti Fonksiyonel ürünü, sert plastik yapısı, kırılmaz ve paslanmaz demir sapı ve etkili temizlik sağlayan temizleme bezi sayesinde tam bir set oluşturarak kaliteli temizlik sonucu sağlıyor. Evinizde köşe bucak kapsamlı bir temizlik oluşturmak için su ve deterjan ile kullanabileceğiniz haznesinde kolay şekilde paspas sıkmayı sağlayacak döner başlıklı yapısı kullanışlı bir ürün sağlıyor.

Teleskopik sap sayesinde ve 360 derece dönebilen başlığı sayesinde her noktada kullanabileceğiniz bu seti, ahşap zeminlerde, metalik zeminlerde ve mermer zeminlerde temizlik için kullanabiliyorsunuz.

Kaliteli malzemesi ile uzun ömürlü bir kullanım sağlayan bu ürünü hemen sepetinize ekleyerek, ev veya iş yerinizde kullanmak için satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız