Banvit İnce Göğüs Kg #30066975 | CarrefourSA
Marka: BANVİT

Banvit İnce Göğüs Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
120,00 TL

"
Banvit İnce Göğüs kg

İncecik dilimler halinde parçalara ayrılan ve yumuşacık, lezzetli bir et olan Banvit Ekonomik İnce Göğüs, mutfağınızı zenginleştirirken yemeklerinize pratiklik ve lezzet katıyor.

CarrefourSA parça piliç - kanat, but, göğüs reyonunda yer alan göğüs etini, tencere yemeklerinde veya pilav yanına hazırlayabileceğiniz gibi, terbiyeli sos içinde bekletip fırına da atabilirsiniz. Galeta unu veya ekmek parçacıklarıyla birlikte bol yumurta sürerek kızgın yağda kızarttığınızda en güzel şinitzel parçaları ortaya çıkıyor.Et veya tavuk yemek istemeyen çocukların bile dayanamadıkları lezzeti ve görünümüyle ev yapımı şinitzel, işinizi kolaylaştırıyor. Makarnanın yanına tereyağ veya sıvı yağda kızartarak servis yapabileceğiniz Banvit Ekonomik İnce Göğüs sayesinde, farklı yemek çeşitleri elde edebilirsiniz.İsterseniz mutfak robotunda çekerek iri parçalı bir kıyma elde edip, baharatlarla harmanlayarak hamburger köftesi şeklinde ızgarada kızartabilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızı yepyeni ve sağlıklı bir lezzet ile tanıştırabilirsiniz. İçeriğinde bulunan zengin protein, mineral ve vitaminler bakımından da en çok tercih edilen gıdalar arasında bulunan göğüs etiyle dilediğiniz çeşitlilikte sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz. 

Diyette olan ve yağlı et yemekten kaçınan herkesin her gün tüketebileceği, düşük kalorili Banvit Ekonomik İnce Göğüs'ü kolaylıkla satın almak için sepetinize ekleyebilirsiniz.Ürün Kodu: 136146


"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız