Beta Tea Taç Yaprak Demlik Poşet Çay 100x3.2 G #30110306 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Tea Taç Yaprak Demlik Poşet Çay 100x3.2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Beta Tea Taç Yaprak Demlik Poşet Çay 3.2 gr*100 Adet

Kahvaltı sofralarını zenginleştiren, tatlıların yanında olmazsa olmaz, her yemekten sonra da keyifle demlenip içilen siyah çay, halk arasında hem yorgunluğu hem de harareti almasıyla meşhur. Geleneksel damak zevkimizin bilinen en ünlü örneği olan çay, muhteşem kokusu ve parlak kızıl rengiyle de her sohbetin vazgeçilmez eşlikçisi oluyor.

CarrefourSA demlik poşet çaylar reyonlarında yerini alan Beta Tea Taç Yaprak Demlik Poşet Çay 100’lü paket, yoğun lezzeti ile çay tiryakilerinin ilk tercihi olmaya aday. İster şekerli isterseniz şekersiz için, her bardakta gerçek bir keyfe dönüşen çay ile günün her saatinde Türk çayının alıştığınız yoğun tadını yudumlayabilirsiniz. En değerli üst çay yapraklarıyla özenle poşetlenen doğal aromalı çayı 10-15 dakika içinde demleyebilir, hem aileniz hem de misafirlerinize hızlı ve kolay bir şekilde ikram edebilirsiniz.

Klasik Türk çayı demleme miktarından daha az kullanıp çok daha yoğun lezzette çay elde edebileceğiniz Beta Tea taç yapraklı çay, paket içeriğinde yer alan 100 poşet sayesinde çay keyfinizi uzatmanıza imkan sağlıyor.

Çayı denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız