Doğadan Gold Karadeniz Demlik Poşet 100'lü #30041291 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Gold Karadeniz Demlik Poşet 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
150,95 TL

adet
"Dogadan Gold Karadeniz Demlik Poset 100 lu

Karadeniz'in yüksek bölgelerindeki çay bahçelerinden özenle toplanan çay yapraklarıyla hazırlanan Doğadan Gold Karadeniz Demlik Poşet 100'lü paketi CarrefourSA demlik poşet çaylar reyonunda beğeninize sunuluyor.

Türk damak tadına uygun şekilde hazırlanıp hızlı demlenme özelliğine sahip olan ürün ile birkaç dakikada hoş içimli çay tadına varabilirsiniz. Kaynatılmış suyun içine atacağınız bir demlik poşet çay ile üç veya dört bardak çay hazırlayabilirsiniz. Suyun içine atıldığı andan itibaren rengini ve kokusunu vermeye başlayan ürün kolayca demini alır ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Çayın demlik poşetteki sunumu ile demlikteki çay artıklarını temizleme derdine son veren ürün bu özelliği ile pratik kullanım imkanı sağlıyor. Demlikteki artık poşet çayı bir çırpıda çöpe atabilirsiniz. Süzen poşet içinde bulunan ürün, çayınızı en iyi şekilde demlerken size yumuşak bir içim sağlıyor. Günün her saati demliğinize atacağınız bir demlik poşet çay ile hızlı bir şekilde çay tadına varabilir; kendiniz, aileniz ve sevdikleriniz için zahmetsizce hoş içimli çay demleyebilirsiniz.

100'lü ekonomik paketi ile ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay, Bergamot Aroma Vericisi.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
10-15 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız