Çaykur Demlik Poşet 200 Gr #30097661 | CarrefourSA
Marka: ÇAYKUR

Çaykur Demlik Poşet 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,75 TL

adet
ÇAYKUR DEMLİK POŞET 40'LI 200 GR

Kahvaltıda, hamur işlerinin yanında, yemek sonrasında ülkemizde en sık tüketilen içeceklerin başında çay geliyor. Üstelik çayın çocuklardan yaşlılara her kesimden seveni bulunuyor. İçecek reyonlarından temin edebileceğiniz ÇAYKUR DEMLİK POŞET 40'LI 200 GR ile çay demlemeyi daha pratik bir hale getirebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında sıcak içecekler bölümünde poşet çaylar arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

ÇAYKUR DEMLİK POŞET 40'LI 200 GR içinde yar alan demlik süzen poşetlerden kişi sayısına ve çaydanlığınızın boyutuna uygun sayıda alarak çayınızı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. İçinde 40 adet demlik süzen poşetin yer aldığı bu ürün net 200 gramlık karton ambalajda satışa sunuluyor. Bu ürün çay demlemede kolaylık kazandırmasının yanı sıra demliğinizi temizlemede de kolaylık sağlıyor. Çay çöplerinin demlikte kalmaması dolayısıyla tek seferde içindeki poşetleri atarak demliğinizi kolayca temizleyebilirsiniz. Bu ürünün avantajları arasında bardağa konan çayın çöpsüz olması da yer alıyor. Çay demlerken yeterince başarılı olamayan ve çöplerin dibe çökmesini temin edemeyen kişiler ile bardağında çay çöpü çıkmasından hoşlanmayan kişiler bu ürünü sıklıkla kullanıyor.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
İÇİNDE KAYNAMIŞ SU BULUNAN DEMLİĞE HER 3 - 4 BARDAK İÇİN BİR POŞET ATILARAK 10 - 12 DK BEKLETİNİZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çaykur Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğü-Tarsus Yolu 7 Km Karacailyas / Mersin

İşletme Kayıt No
TR-53-K-000228

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız