Dr. Oetker Cheesecake 260 G #30002364 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Cheesecake 260 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kısa sürede lezzetli bir cheesecake kreması hazırlamak için ihtiyacınız olan her şey artık tek bir pakette! Dr. Oetker Cheesecake 260 g ile en leziz cheesecake tarifinizi dakikalar içinde hazırlayabilirsiniz. Dr. Oetker’in Cheesecake tutkunlarına özel olarak ürettiği Cheesecake krema karışımı, cheesecake hazırlamayı pratik hale getiriyor. Uzun sürelere ve karmaşık bir malzeme listesine gerek olmadan, cheesecake kremasını hazırlamayı kolaylaştırıyor.

Nasıl Hazırlanır?

Unlu mamüller ve tatlılar reyonunda bulabileceğiniz Dr. Oetker Cheesecake Yap krema karışımı hazır olma özelliği sayesinde pişirmeye gerek duymadan, çırpılarak hazırlanıyor. Krema karışımına sadece süt ve yoğurt ekleyerek çırpmak yeterli oluyor. 3 dakikalık çırpma ile yoğun bir kıvam kazanan karışım, farklı cheesecake tabanları ile birlikte lezzetli bir şekilde kullanılabiliyor. Karışım yoğurt yerine labne peynir kullanılarak da hazırlanabiliyor. Lezzetli ve damak tadına özel bir cheseecake için Dr. Oetker Cheesecake karışımına limon kabuğu rendesi, portakal kabuğu şekerlemeleri, kakao, parça çikolata gibi malzemeleri ekleyebilir, farklı lezzetleri deneyebilirsiniz.

Hepsi Birbirinden Lezzetli

Cheesecake tabanını hazırlamak için istediğiniz bisküvileri öğüterek kullanabilir ya da ambalajın arka yüzeyinde yer alan ve Dr. Oetker Cheesecake Yap ile hazırlayabileceğiniz alternatif tarifleri değerlendirebilirsiniz. Hazırladığınız cheesecake tarifini, buzdolabında birkaç saat süreyle dinlendirdikten sonra servise sunabilirsiniz. 

30002364

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, MODİFİYE PATATES NİŞASTASI, PEYNİR ALTI SUYU TOZU, ÇÖZÜNEBİLİR SIĞIR JELATİNİ, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ(PALM), GLİKOZ ŞURUBU, EMÜLGATÖR(YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİ), KIVAM ARTTIRICI(KARRAGENAN), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT), SÜT PROTEİNİ(SODYUM KAZEİNAT), TUZ, VANİLİN, AROMA VERİCİLER, RENKLENDİRİCİ(BETA KAROTEN)

Alerjen Bileşenler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 222
Enerji (kj) 932
Yağ (g) 9.5
Doymuş Yağ(g) 4.7
Karbonhidrat (g) 29.2
Şekerler (g) 18.7
Protein (g) 4.8
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız