Dr. Oetker Creme Ole Muzlu Krem Tatlı 110 G #30020818 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Creme Ole Muzlu Krem Tatlı 110 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,90 TL

adet

CarrefourSA Hazırlanacak Tatlılar reyonundan mutfaklarınıza gelen Dr. Oetker Creme Ole Muzlu Krem Tatlı 110 g, pratik ve kolay hazırlanabilir özelliğiyle dikkat çekiyor. Sadece 3 dakikada hazır hale getirebileceğiniz muzlu tatlıyı siz de aileniz için tercih edebilirsiniz.

İdeal kıvamıyla homojenize olarak topaklanma yapmayan tatlının bir paketi 4 kişilik porsiyona denk gelir. Her türlü pasta, kek veya farklı unlu mamullerle kullanıma uygundur. 110 gramlık ambalajlarda satışa sunulan muzlu tatlıyı dilerseniz puding olarak kaselerde tüketebilir dilerseniz de pastalarınızı süslemek için kullanabilirsiniz.

Muz aromasını yoğun kremayla birleştiren tatlının lezzeti oldukça hafiftir. Pişirmeye gerek olmadan kısa süre içerisinde hazır hale getirilebilir. Yazın dondurmayla beraber, kışın da farklı geleneksel lezzetlerle zenginleştirilerek tüketilmeye uygundur. Tatlı alternatifine bir yenilik katan ürün, yoğun kıvamı sayesinde damak zevkinize uyum sağlar. Hazırlamanız için ise sadece süt kullanmanız yeterlidir. Daha zengin bir lezzet isterseniz içerisine damla çikolatalar katabilirsiniz. Pratikliği sayesinde kısa sürede mutfaklarınızda lezzet şöleni yaşatan krem tatlıyı pastalarınızı daha renkli hale getirmek amaçlı da tercih edebilirsiniz.

Ürünü denemek için hemen sepete ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, MODİFİYE MISIR NİŞASTASI, DEKSTROZ, YAĞSIZ SÜT TOZU, TAM HİDROJENİZE BİTKİSEL YAĞ(PALM), GLİKOZ ŞURUBU, KIVAM ARTTIRICI(SODYUMM ALİJİNAT), EMÜLGATÖR((YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİNİN LAKTİK VE ASETİK ASİT ESTERLERİ, YAĞ ASİTLERİNİN MONO VE DİGLİSERİTLERİ), AROMAVERİCİ, SÜT PROTEİNİ(SODYUM KAZEİNAT), RENKLENDİRİCİ(BETA KAROTEN)

Alerjen Bileşenler
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 123
Enerji (kj) 520
Yağ (g) 3.4
Doymuş Yağ(g) 1.9
Karbonhidrat (g) 20.1
Şekerler (g) 15
Protein (g) 3.1
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız