Dr. Oetker Mozaik Pasta 262 G #30050436 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Mozaik Pasta 262 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Karışıma sadece süt ve yumuşak margarin ekleyerek yapabileceğiniz, ayrıca çikolata parçaları ve bisküvi parçaları içeren Dr.Oetker Mozaik Pasta CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Mozaik pasta kökeni Sicilya' ya dayanan, kakao ve bisküvinin yanı sıra tereyağ veya margarin, pudar şekeri veya toz şeker, süt, tercihe göre yumurta, vanilya, dövülmüş ceviz, hindistan cevizi, fındık, badem, portakal veya limon rendesi ve likör de ilave edilen tatlı. Hazırlaması tamamlandıktan sonra şekil alması için birkaç saat dondurucuda muhafaza edilmesi gereken bu pasta pişirilmez. Şimdi siz de DR. Oetker kalitesi ile mozaik pastanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Güven ve sürdürülebilirlik  Dr. Oetker ailesi için çok önemli faktörlerdir. Neredeyse tüm tüketiciler - Almanya'da % 97 civarında- markayı bilmekteler ve ona büyük bir güven duymaktadırlar. Tekrarlanan bağımsız anket ve araştırma sonuçları Dr. Oetker’in hep pazarda lider bir konuma sahip olduğunu ve en güvenilir gıda markaları arasında yer aldığını göstermektedir. Tüketicilerin bu markaya güvenleri 100 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir.

İçindekiler Bilgisi
BİSKÜVİ PARÇALARI(%57,25)[BUĞDAY UNU, ŞEKER, HİDROJENE BİTKİSEL YAĞ (KANOLA, PALM), İNVERT ŞEKER ŞURUBU, YAĞSIZ SÜT TOZU, KABARTICILAR (AMONYUM BİKARBONAT, SODYUM BİKARBONAT), TUZ, EMÜLGATÖR(SOYA LESİTİNİ), AROMA VERİCİ, KORUYUCU(SODYUM METABİSÜLFİT)], ŞEKER, YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU, ÇİKOLATA PARÇALARI(%3,82)[ŞEKER, KAKAO KİTLESİ, KAKAO YAĞI, KAKAO TOZU, EMÜLGATÖR(SOYA LESİTİNİ), DOĞAL VANİLYA EKSTRAKTI], TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİ(TRİKALSİYUM FOSFAT), AROMA VERİCİLER, KIVAM ARTTIRICILAR(GUAR GAM VE KSANTAN GAM)

Alerjen Bileşenler
GLUTEN İÇEREN TAHILLAR VE BUNLARIN ÜRÜNLERİ, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ, SÜLFİT, SOYA. FINDIK ÜRÜNÜ İÇEREBİLİR.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 344
Enerji (kj) 1444
Yağ (g) 13.8
Karbonhidrat (g) 50.4
Protein (g) 4.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız