Frambuazlı Pasta 4-6 Kişilik #20000070 | CarrefourSA

Frambuazlı Pasta 4-6 Kişilik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Frambuazlı Pasta 4-6 Kişilik

Lezzetine doyum olmayan ve zengin görselliğiyle ilk bakışta herkesi cezbeden Frambuazlı Pasta 4-6 Kişilik özel günlerinizi şölene dönüştürüyor.
CarrefourSA reyonları arasında yer alan pastalar bölümünde sunulan lezzeti, özel günler haricinde de ailece paylaşarak birlikteliğinizi keyifli hale getirebilirsiniz. Yuvarlak bir şekle sahip olan yaş pasta, üzerinde bulunan bol miktardaki meyvesiyle dikkati çekiyor. Kendine özgü ekşi ve tatlı karışımı mayhoş tadıyla çocukların da çok sevdiği frambuaz kaplı olan pastanın kenarlarına da beyaz krema ile kontör yapılması görselliğini yükseltiyor. En dış çevresi, dikey olarak dilimlenmiş ince beyaz çikolata yapraklarıyla kaplanmış olarak sunulan ürünün, göz alıcı bir görünüme sahip olduğu görülüyor.
Tazeliği, tam kıvamında tadı, yağ ve şeker oranının düşük olması, ürünün her yaştan kişi tarafından rahatça tüketilmesini sağlıyor. Yer yer pembe ve kırmızı olan meyvelerin beyaz krema üzerinde oluşturduğu mükemmel görüntüsü ve frambuaz ile beyaz çikolatanın lezzet uyumunun oluşturduğu doyumsuz tadı siz de deneyebilirsiniz. Pastayı sevdiklerinizle paylaşabilir, iş yerinizde, kahve molalarında, ofis arkadaşlarınızla bölüşerek neşe içinde tüketebilirsiniz. İstediğiniz sayıda ürünü kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
Ürün Kodu: 3927
"
Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya, (Eser miktarda fındık, ceviz, badem ve fıstık içerebilir.)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız