Heinz Mayonez 395 g #30062659 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Mayonez 395 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Heinz Mayonez 400 g

 

Yumuşak ve homojen bir kıvama sahip olan Heinz Mayonez; yemeklerin, fast food gıdaların ve farklı atıştırmalıkların üzerine sıkılarak kullanılabilir. Barbekü sosu, hardal ve ketçap gibi farklı soslar ve çeşitli baharatlar ile yüksek lezzet uyumuna sahiptir. Patates kızartması, hamburger, sosisli yiyecekler, sandviç ve tost içinde tercih edilebilir. Haşlanmış sebzeler, sosis, salam ve turşu gibi malzemeler ile hazırlayacağınız salatalar içine ilave edilebilir. Ayrıca, et yemekleri, pilav ve böreklerin yanına da damak tadınıza uygun olarak eklenebilir. 


 

Mayonez reyonunda sizleri bekleyen Heinz Mayonez 400 G özel paket içinde sunulmaktadır. Akrobat kullanıma uygun pratik kutusu sayesinde ürün, kapak üzerinde durabilir. Emniyet bandı çıkarıldıktan sonra kullanıma hazır hale gelir. Özel olarak dizayn edilen kapağı, mayonezin dengeli bir şekilde çıkışını kolaylaştırdığı gibi, etrafa sıçramasını da önler. Basınç kesildiği taktirde akmayı anında bırakır. Mayonez soğuk bir sos olduğu ve içeriğinde yumurta ihtiva ettiği için, buzdolabı gibi soğuk ortamlarda saklanması tavsiye edilir


Farklı gıdalar ve yemekler ile uyumlu bir lezzete sahip olan Heinz Mayonez’i sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız