Jenga #30099286 | CarrefourSA
Marka: JENGA

Jenga

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
759,90 TL

Jenga Jenga

Oyuncak ve eğlence bölümünde harika bir oyun seçeneği sizleri bekliyor. Jenga Jenga bir beceri oyunudur. Kişinin zihinsel ve fiziksel olarak gelişimini sağlamaktadır. Ürün içinde 54 adet tahta bulunur. Her katta ise 3 adet blok yer alır. Bu bloklarda dizilen tahtalar her katta farklı bir yöne bakar. Bu şekilde denge sağlanmaya çalışılır. Oyunun mantığı karşınızdaki rakibinizle birlikte bir alttaki katlardan çıkardığınız tahtalar ile üst kat inşa etmektir. Oynaması son derece keyifli olmakla birlikte oynarken düşündüren bir oyundur. Kişinin oyun boyunca zihni hareket hâlindedir. Oyun birden çok kişiyle oynanabilir. Amaç kuleyi devirmeden alttaki parçalardan yeni katlar yapmaktır. Bu eğlenceli oyun ile sevdiklerinizle harika vakit geçirebilirsiniz. Birlikte olduğunuz anları değerlendirecek, anlam kazandıracak Jenga oyununu CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Jenga Jenga oyunu için oyuncaklar reyonunu ziyaret etmeniz gerekiyor. Buradan son zamanların en moda oyunu olan Jenga oyun parçalarına ulaşabilirsiniz. Leslie Scot tarafından Afrika’da geçirilen vakitleri değerlendirmek için bulunan ve kısa sürede yayılan bu harika oyun seçeneği için mağazamıza uğrayarak alışverişe başlayabilirsiniz. İlgili reyonlardan kolayca temin edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız