Barbie Sihirli Dönüşen Balerinler #30140150 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Sihirli Dönüşen Balerinler

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
199,99 TL

Barbie Sihirli Dönüşen Balerinler

 

Farklı tasarımları ve renk seçenekleri ile 5 yaş üzeri kız çocuklarının hayallerini süsleyen BRB Sihirli Dönüşebilen Balerinler, çocukların en iyi oyun arkadaşı oluyor. Büyüleyici kostümleri ve rengarenk tüllerden oluşan etekleri balerin bebeklerin dikkat çekici yanını ön plana çıkarıyor. 

 

Eğlenceli Aksesuarlar

 

Tül detaylı eteğinin çıkarılabiliyor olması balerinin her moda uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Tüm gece çocuklarınız ile dans edebilecek enerjisi bulunan sihirli bebekler taç ve ayakkabısı ile de şıklığını koruyor. Masalsı görüntüsü ile çocukların hayal dünyasına da katkı sağlıyor. Hareketli özelliği ise çocukların eğlenceli zamanlar geçirmesine yardımcı oluyor. Balerin bebeklere prenses dokunuşu katmak için pembe renkli ve muhteşem detaylı bir taç aksesuar ekleniyor. 

 

Hayalleri Güçlendiren Detaylar

 

Sihirli balerinler, rahatlıkla dans edebilsin diye şık tasarıma sahip ayakkabılar ile tasarlanıyor. Hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçmeyen kız çocukları için onların içindeki yeteneği çıkarmayı amaçlıyor. Zarif duruşu, potin ayakkabılarının yanı sıra pembe renk ve tonlarının hakim olduğu dönüşebilen sihirli bebekler farklı kıyafetler ile de eğlenceli özelliğini koruyor. Siz de çocuklarınızı mutlu etmek ve hayallerinin peşinden koşmasını sağlamak için "Kız Oyuncakları" kategorisinin bu özel ürününü hemen sipariş edebilirsiniz

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız