Kısmet Kazandibi Light *4 #30041950 | CarrefourSA
Marka: KISMET

Kısmet Kazandibi Light *4

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
70,60 TL

17,65 TL / Adet

adet
" Kısmet Kazandibi Light *4

Kazandibi hafif, sütlü tatlılarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Özellikle diyet yapanlar ve beslenmesine dikkat edenler için ideal bir tercih olan Kısmet Light Kazandibi, CarrefourSA reyonlarının tatlılar bölümünde siz tatlı severlere sunuluyor.

Tatlılar birçok insanın olmazsa olmazları arasında yer almasına rağmen yüksek kaloride olmaları, beslenmesine dikkat edenleri ve sporcuları tatlı yemek konusunda iki kez düşündürmektedir. Bu yüzden hem kalorisinin düşük olması hem de lezzetinden ödün vermemesi açısından yöresel lezzetlerden biri olan kazandibinin, light halini güvenle tercih edebilirsiniz.

Şekerli ürünlerden uzak duran bir başka kesim ise diyabet hastalarıdır. Bilindiği gibi diyabetlilerin en büyük sorunu olan şeker, tatlılarda yoğun olarak bulunmaktadır. Light kazandibilerinin diğer tatlılara oranla daha az şekere sahip olması ve yerini tatlandırıcı ile destekleyerek lezzetinden ödün vermemesi, sizler için iyi bir alternatif oluşturmaktadır. Bu yüzden tatlı yemekten bilhassa kaçınan şeker hastaları, light kazandibileri tercih ederek tatlı ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

400 gramlık paketlerinin içinde dörder adet bulunan bu lezzetli ve düşük kalorili tatlıyı denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 284739

"
İçindekiler Bilgisi
İnek sütü(laktoz içerir),su,pirinç unu,mısır nişastası,şeker,tavuk göğüs eti,tatlandırıcı(Asesulfam-K E950/E-951),kıvam arttırıcı(Ksantangum E415),tuz

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda gluten ve yumurta içerir. Süt içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
4-7'C arasında muhafaza ediniz.

Diğer Uyarılar
Light kazandibi enerjisi %30 azaltılmıştır. Aşırı tüketim laksatif etkiye neden olabilir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ŞERİF AYDIN TATLI GIDA / Altınova Mah. Kıta Sk. No:85 Osmangazi/BURSA

İşletme Onay No
TR16-0567

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 105
Enerji (kj) 442
Yağ (g) 2.6
Doymuş Yağ(g) 1.7
Karbonhidrat (g) 17.5
Şekerler (g) 14
Lif(g) 0.2
Protein (g) 2.7
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız