Knorr İnegöl Köfte Harcı 84 g #30036346 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr İnegöl Köfte Harcı 84 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Knorr ürettiği ürünlerle müşterilerinden tam not almayı başarıyor. Markanın yeni ürünlerinden olan İnegöl köfte 84 gr hiçbir koruyucu içermez. Geleneksel bir tattır. Muhteşem bir lezzete sahiptir. Köftenin içerisinde konulduğunda muhteşem bir tat verir. Ürün pratik bir şekilde hazırlanabilir. Knorr İnegöl köfte harcı 84 gr baharat ürünüdür. Bu nedenle de ambalaj açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Kapalı paketi de güneş ışığı ve nemden uzak tutmak gerekir. Knorr İnegöl köfte harcını CarrefourSA reyonlarından gönül rahatlığıyla satın almanız mümkündür.

Knorr markasının tüm ürünleri hijyenik koşullarda üretilir. İnsan sağlığı için herhangi bir zararı bulunmaz. Ürünler lezzetlidir. Knorr İnegöl köfte harcı içerisinde barındırdığı çeşitli baharatlarla müşterilerine muhteşem bir tat sunar. Köfte yaparken en kaliteliyi arıyorsanız bu ürün tam size göredir. Hiçbir koruyucu içermez. İnsan sağlığı için zarar teşkil etmez. Paketi koruyucudur. Dışarıyla temas etmez. Böylece köfte harcını gönül rahatlığıyla kullanmak mümkündür. Knorr İnegöl köfte harcı 84 gr ürününü her yer de kolaylıkla bulabilirsiniz. Ardından da muhteşem lezzetler sizinledir.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız