Özel Meyveli Pasta 6-8 Kişilik #20000188 | CarrefourSA

Özel Meyveli Pasta 6-8 Kişilik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Özel Meyveli Pasta 6-8 Kişilik

Özel Meyveli Pasta 6-8 kişilik ile en özel günleriniz tat kazanıyor. CarrefourSA reyonlarının pastalar bölümünden satın alabileceğiniz lezzetli pastayı sevdiklerinizle birlikte keyifle tüketebilirsiniz. Birbirinden lezzetli ve taze, mandalina, üzüm, kivi, ananas gibi mevsim meyvelerinden yapılan pasta, enfes beyaz krema ile tatlandırılıyor. Çikolatalı süslemelerle tamamlanan pasta, içeriğindeki hafif keki ile çocuklar tarafından da zevkle tüketilen ürünlerden biri olarak alış veriş listelerindeki yerini alıyor. Yediden yetmişe herkes tarafından beğenilen ,meyvelerin içeriğindeki vitamin oranı ile sağlıklı bir besin olan pasta, muhteşem görünümü ile de dikkat çekiyor. Özel davetlerinizde, doğum günlerinizde ya da partilerde ikram edebileceğiniz ürünü, aynı zamanda sevdiklerinize de hediye olarak götürebilir, onları mutlu edebilirsiniz. 6-8 kişilik olarak üretilen şık tasarımlı pastayı özel kutusunda satın alarak, muhafaza edebilirsiniz.
Enerji kaynağı, enfes tadı ile fark yaratan meyveli pasta ile en güzel anılarınızı pekiştirebilir, keyifli anlarınızı dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Tatlı ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz ürünü, çay saatlerinde de misafirleriniz ile tüketebilirsiniz.
Meyveli pastanın tadına hemen bakmak isterseniz hemen sipariş vererek evinize kadar ulaşmasını sağlayabilirsiniz.



Ürün Kodu: 128631
"
Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta, süt, soya, (Eser miktarda fındık, ceviz, badem ve fıstık içerebilir.)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız