Penguen Cam Kavanoz Kahvaltılık Cevizli Biber Ezmesi 200 g #30003243 | CarrefourSA
Marka: PENGUEN

Penguen Cam Kavanoz Kahvaltılık Cevizli Biber Ezmesi 200 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Katkı maddesi içermeyen, güvenle ve afiyetle yiyebileceğiniz, direkt olarak ekmeğe sürebileceğiniz gibi lezzetli dip soslar hazırlayarak da tüketebileceğiniz 200 gr’lık cam kavanozda Penguen Kahvaltılık Cevizli Biber Ezmesi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Ekmek üstü eşsiz bir lezzet olarak sabah kahvaltılarında yerini alacak olan Penguen Cevizli Ezme, gün içinde gerek çay saatlerinde, gerek öğün aralarında karnınızı doyuracak, açlığınızı yatıştıracak. Doyumsuz lezzetini közlenmiş biber, biber salçası, domates salçası, ceviz, fındık, zeytinyağı ve özel baharatlardan alan Penguen Cevizli Ezme, acı ve tatlı çeşitleriyle hem çok lezzetli ve hem de çok pratiktir. Tüm penguen gıda ürünlerinde olduğu gibi %100 katkısız ve koruyucusuz olarak üretilen Penguen Cevizli Ezme kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Türkiye’nin en verimli tarım alanlarının tam kalbinde Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa standartlarına uygun dizayn edilen fabrikası, makine parkları ve depoları ile 23 yılda 10 kat büyüdü. 1996 yılında yurt içi pazara da yönelen Penguen Gıda, bugün 250.000 m2 açık arazi üzerine kurulu 75.000 m2 kapalı alanda dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Konserve ürünleri ilk kez sağlıklı cam kavanozda sunan ve reçel, sebze konserveleri, hazır yemekler, haşlanmış bakliyatlar, salça, turşu ve dondurulmuş gıda gibi yüzde 100 yerli üretimden elde ettiği ürün çeşidini her geçen gün zenginleştiren Penguen Gıda; bugün 8 bölge müdürlüğü ve 40 bayiden oluşan yaygın dağıtım kanalı ile tüm ürünlerini Türkiye’nin her köşesine ulaştırıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız