Piliç But Pirzola Kg #30098548 | CarrefourSA

Piliç But Pirzola Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sofralarınızı lezzetiyle taçlandıracak piliç but pirzola, CarrefourSA’da parça piliç-kanat, but, göğüs reyonunda sizleri bekliyor. Piliç but ile ister Türk mutfağına ister dünya mutfağına ait, birbirinden leziz yemekler yapabilirsiniz. İsterseniz fırında, isterseniz tavada ya da açık havada mangalda, beyaz etinizi soslayarak, pişirebilirsiniz.

Protein, fosfor ve B grubu vitaminleri açısından oldukça zengin olan ürünü diyet programınıza uygun olarak da kullanabilirsiniz. Diyet için yağsız tavada kızartabilir ya da haşlayabilirsiniz. Eğer haşlayarak yemek isterseniz lezzetini paylaştığı suyuyla sonrasında tavuk suyu çorbası ya da pilav yapabilirsiniz.

Akşam yemekte misafir olduğunu eğer biraz geç öğrendiyseniz piliç pirzola tam size göre. Kullanıma hazır hale getirilmiş şekilde ambalajlanmış tavuk butları alıp birbirinden lezzetli yemeklerden birini hemen yapabilirsiniz. Kesiminden paketlenmesine sağlıklı ortamlarda, çocuklarınızın güvenle yiyebileceği şekilde hazırlanmaktadır. Beyaz et, kolay hazmı ile yaşlılarda da çocuklarda da kolay sindirilebilmektedir. Böylece büyük aile yemeklerinizde ana yemeğinizi piliç pirzola ile yaparak yediden yetmişe herkese hitap edebilirisiniz. Pirzolanızı sepetinize ekleyerek şimdi sipariş edebilir ve birbirinden lezzetli yemekler yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Ürün kodu: 75931

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız