Piliç Fileto #30098433 | CarrefourSA

Piliç Fileto

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sağlıklı beslenebilmeniz ve yediklerinizin, vücudunuzun temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmesi için proteinden zengin besinler tüketmeniz gerekir. Hem lezzetli hem de besleyici olan CarrefourSA Piliç Fileto, tavukların göğüs kısımlarından elde edilir. Deri, kemik ve kıkırdaklarından temizlenen ürünü, yemeklerinizin besin değerinin ve lezzetinin artması için kullanabileceğiniz gibi, tek başına yemek olarak da tüketebilirsiniz. Çok düşük yağ oranı bulunan göğüs eti, diyetine dikkat edenlerin ve sporcuların sıklıkla tükettiği protein içerikli bir üründür.

Kemikli et ürünlerine göre daha kısa sürede pişen fileto piliç, küp ya da jülyen doğranarak hızlı bir şekilde yağda sotelenebilir. Yanında salata ile tüketilen ürünle, oldukça sağlıklı bir öğün geçirebilirsiniz. Proteinin midede sindirilme süresi uzun olduğu için fileto ile hazırladığınız yemeği yedikten sonra uzun süre tok kalabilirsiniz.

Proteinin yanı sıra çeşitli mineraller açısından da zengin olan piliç fileto ürünlerini, her yaştan insan tüketebilir. Özellikle çocukların öğünlerinde proteinden zengin yemeklerin bulunması, onların hem bedensel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayabilir.

CarrefourSA parça piliç - kanat, but, göğüs reyonlarında sunulan ürünü denemek istiyorsanız hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu:73807

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız