Torku Pratiko Patates Ekstra Çıtır 1000 Gr #30143610 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Pratiko Patates Ekstra Çıtır 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,75 TL

Torku Pratiko Patates Ekstra Çıtır 1000 G

Patates, Türk kültürüne sonradan yabancı topraklardan gelen bir sebze olurken, günümüzde ülkemizin birçok farklı bölgesinde yetiştirilen ve her zaman mutfaklarda bulunan lezzetlerden birini oluşturmaktadır. Özellikle çıtır çıtır ve tuzlu bir şekilde kızartılan patatesler için klasik şekilde dilimlenmiş Torku Pratiko Patates Ekstra Çıtır 1000 G ürünü, her zaman buzdolabında bulunduracağınız ve istediğiniz zaman kızartacağınız bir seçenek oluşturuyor. Torku ürünlerini CarrefourSA reyonlarında birçok farklı çeşit arasından seçebilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Dondurulmuş Ürünler arasında yer almakta olan Torku Pratiko Patates Ekstra Çıtır 1000 G ürünü, özenle seçilmiş doğal patateslerin ince ince dilimlenmesi ve şok dondurma sayesinde tazeliğini koruması ile üretiliyor. İstediğiniz her zaman mutfağınızda hızlı bir patates kızartması yapmak için kullanabileceğiniz bu ürün; sebze kızartmaları, tavuk ve et yemekleri, pizza, hamburger, tost ve sandviçler yanında lezzetli bir seçenek oluşturuyor. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve akşam yemeklerinin yanında çıtır çıtır bir atıştırmalık olarak bu ürünü tüketebilir veya yemek sofralarında bir alternatif olarak kullanabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız