Barbie Ve Meslekleri Oyun Seti #30186023 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Ve Meslekleri Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
799,99 TL

Barbie ve Mesleki Oyun Setleri

 

Gelecekteki hayallerini şimdiden gerçekleştirmek isteyen çocuklar için tasarlanan Barbie ve Meslekleri Oyun Setleri ile kariyer planlarına ilk adım atılıyor. Kariyer temalı oyun seti, 3 yaş ve üzerindeki çocuklar için CarrefourSA güvencesi ile satışa sunuluyor.

 

Çocuklar Tıp Dünyasını Keşfediyor

 

Çocuk doktoru Barbie ile yaratıcılıklarını geliştiren çocuklar, keyifli zaman geçirirken tıp dünyasını da keşfetmeye başlıyor. Mesleki oyun seti, kariyer planlarını şimdiden oluşturan ve sevdiği meslekleri yakından tanımak isteyen çocuklar için eğlenceli bir başlangıç oluyor. Pembe ve mor ağırlıklı renklerin kullanıldığı oyuncak setinde Barbie, çocuklara oyun arkadaşlığı yapmaya hazırlanıyor. 

 

Mesleki Oyun Setinin İçeriği

 

Mesleki oyun seti içerisinde 1 adet çocuk doktoru Barbie bebek ve muayene için gerekli aksesuarlar yer alıyor. Stetoskoptan muayene çantasına kadar her detayın düşünüldüğü oyun seti, çocuklara gerçek bir muayene odası sağlıyor. Ürün, çocukların hassasiyetlerinin yanı sıra el becerilerinin de gelişmesini sağlarken gelecekteki meslek seçimlerine dair bir yol haritası çizmeleri konusunda onlara destek olmayı hedefliyor. Siz de çocuğunuzun mesleki hayallerine şimdiden kavuşmasını istiyorsanız oyuncak ve eğlence kategorisinde bulunan mesleki oyun setini inceleyerek hemen siparişinizi verebilirsiniz. 

 

Barbie Ben Büyüyünce Oyun Setleri ile kızlar hayallerindeki mesleklere kavuşuyor. 

2016 yılı Ben Büyüyünce Oyun Setlerinde "Diş Doktoru" ve "Çocuk Doktoru" bulunuyor.

 

Yaş : 3 Yaş ve üzeri

En x Yükseklik x Derinlik :22,0 x 33,0 x 6,5 cm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız