Lego City Great Vehicles Plaj Kurtarma Atv'Si #30305290 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego City Great Vehicles Plaj Kurtarma Atv'Si

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

City Great Vehicles Plaj Kurtarma ATV'si

Hem renkli hem de çok eğlenceli bir oyuncak ile çocuğunuzu mutlu etmek ister misiniz? O zaman hemen LEGO City Great Vehicles Plaj Kurtarma ATV'sini sepetinize ekleyin! Üstelik yazın sıcak havasını oyun saatlerine taşıyan LEGO City Great Vehicles Plaj Kurtarma ATV'si ile çocuğunuzla beraber muhteşem bir vakit geçirebilirsiniz.

Çocukların el ve mühendislik becerilerini geliştiren LEGO City Great Vehicles Plaj Kurtarma ATV'si 79 parçadan oluşur. 5 yaşından büyük çocuklar için uygun olan setin parçaları paket içerisinde yer alan talimatlar izlenerek bir araya getirilebilir. Su motoru, bu motoru taşımak için tasarlanan römorklu bir ATV, cankurtaran ve köpekbalığı mini figürleri yer alan LEGO City Great Vehicles Plaj Kurtarma ATV'si kutusunun içerisinde cankurtaranın kullanabileceği aksesuarlar da bulunur. Çocuğunuz da bu harika figürleri kendi elleriyle yapmanın ve onlarla oynamanın tadını çıkarır!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız