Lego City Great Vehicles Spor Araba #30305316 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego City Great Vehicles Spor Araba

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

City Great Vehicles Spor Araba

Oyuncak arabaları seven çocuğunuzu Lego City Great Vehicles Spor Araba ile şaşırtmaya ne dersiniz? Kolay inşa edilebilir parçalara sahip olan Lego City Great Vehicles Spor Araba, havalı görünümüyle çocukların beğenisini kazanıyor.

5 yaş ve üzeri tüm çocukların keyifle ve güvenle oynayabileceği Lego City Great Vehicles Spor Araba, 89 parçadan oluşur. Kutu içerisinde yer alan basit anlatımlı yapım talimatı, çocuklara kendi spor arabalarını modelleme fırsatı sunarken fiziksel becerilerini geliştirmelerine de yardımcı olur.

Yüksekliği 4 cm, genişliği 5 cm ve uzunluğu da 12 cm olan Lego City Great Vehicles Spor Araba göz alıcı kaportası, yol tutuşu sağlayan lastikleri, sportif siyah jantları, ayarlanabilir arka spoyleri ve mini figür bir sürücü için detaylandırılmış kokpiti ile gerçek bir deneyim sunar. Çıkarılabilir tavanı ve aerodinamik gövdesi ile Lego City Great Vehicles Spor Araba, çocukların hayal gücünü yansıtan oyunlar kurmalarına imkan tanır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız