Doğadan Gizli Bahçe 25'lik Bardak Poşet #30013657 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Gizli Bahçe 25'lik Bardak Poşet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
66,95 TL 50,21 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Dogadan Gizli Bahce 25 lik Bardak Poset (50 g)

Karadenizin yüksek çay tarlalarından, kıvrık üst yaprak çayların toplanmasıyla elde edilen Gizli Bahçe, kendine mahsus tadı ve kokusuyla farkını gösteriyor. Doğal liflerden oluşan poşetlerinde kullanılan özel düğüm teknolojisiyle, çayı kullanıcılarına inovatif metodlarla kapatılan poşetlerde sunuyor.

Ürün, rengi ve kokusuyla Karadeniz çayının farklı bir temsilci olarak biliniyor. Yeşil Karadeniz’den mutfağınıza açılan gizli bir bahçeyle sizleri; kolay içimli, hafif buruk bir lezzetle tanıştırıyor. Çay tiryakilerinin aradığı bir tat olan Gizli Bahçe’den, alışılınca kolay kolay vazgeçilemiyor.

Çay içmenizi kolaylaştıran pratik poşetleri hayatın akışı içinde yanınızda taşıyabilir, yorgunluk atarken, sohbet ederken, canınız çektiğinde çayınızı hemen hazırlayabilirsiniz. Çay içmek istediğinizde, zamanınız kısıtlıysa bir poşet çay işinizi hem kolaylaştırır hem de hızlandırır. Poşet çaylarla, ince belli bardakta ya da kupada çayınızı rahatlıkla demleyebilirisiniz. Çayın lezzetini muhafaza edebilmeniz için, kullandığınız suyun kalitesine özen göstermeniz önerilir. Gizli Bahçe, 25’lik, 48’lik ve 100’lük bardak poşeti içeren ambalajlarda sunuluyor.

Siz de küçük bir çay molası vermek isterseniz, demlik poşet çaylar reyonundan Doğadan Gizli Bahçe 25lik Bardak Poşet (50 g) çaya CarrefourSA aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ürün Kodu: 266854

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
2-3dk/min-100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DOĞADAN GIDA ÜRÜNLERİ SAN VE PAZARLAMA A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız