Doğadan Gizli Bahçe Bardak Poşet Çay 100x2 #30013652 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Gizli Bahçe Bardak Poşet Çay 100x2

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
217,95 TL 163,46 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

CarrefourSA fincan poşet çaylar reyonlarında sunulan Doğadan Gizli Bahçe Bardak Poşet Çay 100x2 g, Doğu Karadeniz'in çay lezzetini mutfağınıza taşıyor. Çay tutkunları için vazgeçilmez bir lezzet olarak karşınıza çıkan Gizli Bahçe siyah çay, kahvaltı sofralarınızın, tatlı muhabbetlerinizin odak noktası olmaya aday.

Çayın anavatanı Rize'nin en özel bahçelerinden elde edilen Doğadan Gizli Bahçe'yi özel kılan şey, çayın tamamen taze üst yapraklarından oluşması. Çayın lezzetini damaklarınızda hissedebileceğiniz bu özel mahsul sizi gerçek çay lezzeti ile baş başa bırakıyor. Günün en önemli öğünü arasında bulunan ve güne zinde başlamanızı sağlayan kahvaltınızın başrol oyuncusu olan çay, Doğadan Gizli Bahçe'nin özel demine ve kokusuna göz kırpıyor. Sadece kahvaltıda değil, iş esnasında hayatın koşuşturmasına bir mola vermek istediğinizde, akşamları yemek sonrası televizyon izlerken ya da en yakın arkadaşınızla sıkı bir muhabbete dalarken çay keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Çay demlemek zor geliyorsa ama demleme çayın lezzetini de hiçbir şeye değişemiyorsanız, Gizli Bahçe poşet çay kesinlikle size göre. 2 gramlık poşetler halinde sunulan ürün ile işe giderken, okula giderken, piknik yaparken kısacası hayatınızın her anında çay tutkusunu doya doya yaşamak istiyorsanız ürünü kolaylıkla sepetinize ekleyebilir, alışverişinize güvenle devam edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
2-3dk/min-100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DOĞADAN GIDA ÜRÜNLERİ SAN VE PAZARLAMA A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız