Doğus Doğuş Çay Karadeniz Bardak 100'lü #30014999 | CarrefourSA
Marka: DOĞUS

Doğus Doğuş Çay Karadeniz Bardak 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Doğuş Çay Karadeniz Bardak 100'lü 

CarrefourSA'nın Fincan Poşet Çaylar kategorisinde bulabileceğiniz Doğuş Çay Karadeniz 100 lü Süzen, her öğünün vazgeçilmezi siyah çayın doğallığını, faydalarını ve lezzetini sofralarınıza getiriyor. Çayın ana vatanından sofralarınıza gelen lezzet, Karadeniz'in özenle toplanan ve titizlikle işlenen çay yapraklarından elde edildiği için tüm doğallığıyla her fincanda yoğun bir aroma sunuyor. Kahvaltı masalarının bir numaralı sıcak içeceği; öğle ve akşam yemeklerinin lezzetli kapanışı siyah çay, sohbetlerinizin de en büyük ve lezzetli eşlikçisi oluyor.

Sadece ürün için özel olarak üretilen bitkilerin kullanıldığı süzen poşetlerde sunulan içeceğin sunduğu aromatik lezzet dışında sağlık açısından da birçok faydası bulunuyor. Her şeyden önce güçlü bir antioksidan olan çayın, sindirimi düzenlemeye, kalp krizi riskini azaltmaya, ağrıları dindirmeye yardımcı olduğuna dair araştırma bulguları ortaya konmuştur. Ayrıca, uykusuzluk sorunu ile baş etmeye destek verdiği de bilinmektedir.

Geleneksel lezzetlerimiz arasında tartışmasız en önde gelenlerden biri olan dünyaca ünlü doğal çay, kendiliğinden süzgeçli özel poşete sahip yapısıyla berrak ve duru bir görünüm sunuyor. Kısa sürede kolaylıkla demlenip hemen tadına varılabiliyor.

Ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilir; Anadolu topraklarının bereketinden doğan lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz .

Ürün Kodu: 393556

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Fincana 1 adet doğuş karadeniz bardak poşet çay koyunuz.Üzerine kaynamış taze içme suyu ilave ediniz.2-3 dk demlenmeye bırakınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğuş Çay Ve Gıda Mad.Ür.Paz.İth.İhr.A.Ş.-Karapınar Osb Mah.Muhsin Tercan Sk.Doğuş Çay Sit.No:42/1-Altınordu/Ordu

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000474

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız