Doğus Doğuş Gurme Bardak Poşet Çay 100'lü #30113632 | CarrefourSA
Marka: DOĞUS

Doğus Doğuş Gurme Bardak Poşet Çay 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Doğuş Gurme Bardak Poşet Çay 100'lü bardak poşet çay geleneksel içeceğimizin en pratik kullanımlı halini, çay severlere en kaliteli içerikle sunuyor. Seylan ve Karadeniz çaylarının özel harmanından oluşan black label, lezzetli ve nitelikli dem veriyor. Parlak ve berrak kırmızı rengi, deminin kalitesini ortaya koyuyor. Paketi açıldığında etrafa yayılan ve demlendiğinde buğusundan yükselen çay kokusu, iştah açarak lezzetiyle bütünleşiyor.

Ürün bir fincan ya da bardak içerisinde kullanılmak üzere poşetler halinde sunuluyor. Toplam 200 gram çay ihtiva eden her bir paket, 100 adet bardak poşeti içeriyor. Kaynar su dolu fincana veya bardağa bir poşet konduğu zaman, demini kolayca suya bırakıyor. Demli bir sonuç tercih edildiğinde ise poşetin biraz daha uzun bekletilmesi en iyi sonucu almak için yeterli oluyor. Hafif buruk ve lezzetli tadı ile, çaydan umulan keyfi tüketiciye yaşatıyor ve doğal içerikli ürün herhangi bir renk verici unsur veya katkı maddesi içermiyor.

Black label özellikle pratik kullanımı sayesinde, tüketiciyi demlik temizlemekten ve çay çöpünden kurtarıyor. 100 bardak çayı keyifle ve kolayca içme imkanı veren ürünü bir tıkla alışveriş sepetinize ekleyebilir kolayca satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru,kokusuz ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Fincana 1 adet doğuş gurme bardak poşet çay koyunuz.Üzerine kaynamış taze içme suyu ilave ediniz.2-3 dk demlenmeye bırakınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğuş Çay Ve Gıda Mad.Ür.Paz.İth.İhr.A.Ş.-Karapınar Osb Mah.Muhsin Tercan Sk.Doğuş Çay Sit.No:42/1-Altınordu/Ordu

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000474

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız