Lego Dots Gizli Kutular #30305302 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego Dots Gizli Kutular

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dots Gizli Kutular

Çocuğunuzun el becerisini geliştirmesine ve el sanatındaki yaratıcılığını artırmasına yardımcı olmak ister misiniz? Özel bölmeli Lego Dots Gizli Kutular ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.

6 yaş ve üzeri tüm çocukların severek oynayacağı Lego Dots Gizli Kutular, 273 parçadan oluşuyor. Yüksekliği 3 cm, genişliği 8 cm ve derinliği de 9 cm olan Lego Dots Gizli Kutular'ın çocukların özel eşyalarını saklamak için gizli bir bölmesi de bulunuyor. Kutu içerisinde; 1 adet saklama bölmesi olan kitap şeklinde açılabilir kutu, 1 adet resim çerçeveli küçük kutu, 2 adet anahtar, kilit, saklama tepsisi ve birçok DOTS parçası yer alıyor. Parçaları birleştirerek hızlıca yapılabilen Lego Dots Gizli Kutular, çocuklarınızın kendilerine özgü benzersiz tasarımlar yaparak öz güvenlerinin artmasını sağlıyor. Siz de Lego Dots Gizli Kutular'la çocuğunuzun kendi sır kutusunu tasarlayarak yaratıcı yönünü geliştirmesine destek olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız