Ekmek Kadayıfı kg #30098134 | CarrefourSA
Marka: KISMET

Ekmek Kadayıfı kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
EKMEK KADAYIFI KG

Ülke olarak şerbetli tatlılar çok sevdiğimiz bir gerçek. Unlu mamuller ve tatlılar reyonlarının vazgeçilmez çeşitlerinden biri olan EKMEK KADAYIFI KG da birçok kişinin bayılarak tükettiği şerbetli tatlılar arasında yer alıyor. Bu lezzetli tatlıyı CarrefourSA reyonlarında hamurlu ve şerbetli tatlılar bölümünden temin edebilirsiniz.

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan EKMEK KADAYIFI KG ülkemizin hemen her yöresinde sevilerek tüketiliyor. Özel olarak hazırlanan tatlı hamurunun pişirilmesinden sonra şerbetlenmesi sonucu elde ediliyor. Evde yapmayı tercih edenler de bulunmakla birlikte yapımının uzun sürmesi ve hamurun pişmesinden sonra tercihen bir gün süreyle bekletme durumunun olması, tatlı severleri, bu ürünü tüketime hazır bir şekilde marketten satın almaya yönlendiriyor. Bu tatlıyı arzu ettiğiniz büyüklükteki dilimlere bölerek misafirlerinize de rahatlıkla ikram edebilirsiniz. Bu tatlı ile adı bir arada anılan bir lezzet de kuşkusuz kaymak. Ekmek kadayıfı genellikle üzerine bir miktar kaymak konularak servis ediliyor. Daha farklı bir sunum isterseniz ya da bu tatlıyı yaz mevsiminde sunacağınızda daha ferah bir tat oluşmasını bekliyorsanız servis önerisi olarak dondurmayı da tercih edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız