Enjoy Kova Köpek Maması 8 kg #30006470 | CarrefourSA
Marka: ENJOY

Enjoy Kova Köpek Maması 8 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Enjoy Köpek Maması Kova 8 kg

Enjoy Kova Köpek Maması 8  kgKöpeğinizin iyi ve dikkatli bir şekilde beslenmesi onu tüm hayatı boyunca sağlıklı kalmasını sağlayacak, hastalıklara karşı dirençli olmasın yardımcı olacaktır. Bu sebeple köpeğinizin beslenmesi aşırı derecede dikkat gösterilmesi gereken bir durumdur. Yaygın bir inanca göre köpeklerin et ve kemikle beslenmesi gerektiğine inanılır. Fakat bu beslenme şekli doğru değildir. Ancak köpeğinizin mutlaka etin ve kemiğin sağladığı besin değerlerine ihtiyacı vardır.

Yetişkin köpekler gün içinde iki öğünden fazla kuru mama tüketmeleri onlar için yararlı değildir. Sahiplendiğiniz köpeğinizi sürekli yaş mama ile beslemek de doğru bir davranış değildir. Bu da köpeğinizde bağırsak problemlerine yol açar.

Enjoy Köpek Maması Kova 8 kg yetişkin köpekler için önerilen günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar. Köpeğinizi, güçlü bir bağışıklılık sistemine, sağlıklı bir deriye, parlak tüylere, sağlıklı ve güçlü iskelet ve diş yapısına sahip olmasını sağlamanın yanı sıra köpeğinizin bağırsak sistemini de destekler. Kutusunun yapısı sayesinde kolayca saklayabileceksiniz. Bunun yanında köpeğinizin maması tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Enjoy Köpek Maması Kova 8 kg CarrefourSA reyonlarının pet shop, kuru mamalar kısmında bulabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız