Pedigree Denta Stix Small Ödül Maması #30094252 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Denta Stix Small Ödül Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL 41,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
X şeklinde köpek ödülü olan Dentastix, köpeğinizin ödül zamanının tadını çıkaracağı bir çiğneme ödülüdür. Pedigree Dentastix ile köpeğinizin dişlerini kolay ve rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Dokusu ve X şeklinde olması plak oluşumunu önler ve köpeğinizin diş ve diş etlerini güçlü ve sağlıklı tutar. Çok lezzetli ve çiğnenebilir olan Dentastix köpeğinizin bayılacağı bir diş sağlığı alışkanlığı olacaktır. Pedigree ödül Denta Stix Small CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Köpeğinizin diş sağlığını koruyan Denta Stix Small, yapısı gereği dişlerinde bir tortu kalması olanaksızdır. Kemik ve kas yapısını destekleyen içerikler ile zenginleştirilmiştir. İleriki yaşlarda çok önemli olacak bu konuyu atlamamak gerekir. Gerekirse ek gıda takviyeleri ile tamamlanması gerekir. Tüy ve deri sağlığı bakımından koruyucu maddeler ile donatılmışlardır. Bu konu birçok köpek sahibi için önemli bir etkendir. Özelikle mevsim geçişlerinde dökülen tüyler ev halkı için birer kabusa dönüşebiliyor. Bir de dökülen bu tüylerin sağlığından şüphe ettiğiniz bir an olursa vay halinize. Kuru mama ile beslenen bir köpek dışkısını yaparken yaş mama ile beslenen bir köpeğe göre daha az, daha katı ve daha az kokulu bir madde ortaya çıkaracaktır. Tuvalet eğitimi almamış bir köpek için düşündüğünüzde bu konu hayati bir önem taşımaktadır. Yavrulara ve yetişkinlere özel mamaları olduğundan gelişme dönemlerinde daha iyi beslendiğini söyleyebilirsiniz. Hazırlaması kolaydır. Zamandan tasarruf yapmanızı sağlar.

Pedigree Petfoods, 1934’de kurulmuş İngiltere'deki Melton Mowbray ve Birstall, Leeds'deki fabrikalarıyla birlikte, evcil hayvan gıdalarında uzmanlaşmış Amerikan grubu Mars, Incorporated'ın bir yan kuruluşudur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız