Fisher Price Banyocu Civciv #30084884 | CarrefourSA

Fisher Price Banyocu Civciv

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İlk yaş oyuncakları reyonunda bulunan FP Banyocu Civciv ürünü ile bebeğinizin banyo keyfine kolaylıkla katkıda bulunabilirsiniz.
FP Banyocu Civciv Ne İşe Yarar?
0-3 yaş grubundaki çocuklara hitap eden oyuncak civcivin içerisinde bir miktar su bulunur. İçerisindeki suyun sallanması sayesinde hareket eden minik civciv, bebeğinizi oldukça eğlendirir. Bu sayede bebeğinizin banyo saati çok daha eğlenceli bir hale gelir. Aynı zamanda minik civciv ile oyun oynarken hayal güçlerinin yanı sıra fiziksel ve motor becerilerini de kullanmaya teşvik eder.
Eğlenceli Banyo Saati
Hem banyoda hem de dışarıda oynanabilen küçük civciv, bebeklerin banyo saatlerinin daha mutlu ve eğlenceli geçmesi için tasarlanır. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu oyuncak, hayatınızı kolaylaştırır. Bebeğiniz bir yandan yıkanırken diğer yanda da şeffaf bir kürenin içindeki yüzen ördeğiyle oynar.
Minik Oyun Arkadaşı
Suyun içinde yüzebilen sevimli ördek ve rengarenk boncuklar ile banyo saatleri çok daha keyifli bir hale gelir. Bebeğinize banyo yaparken ya da oyun oynarken keyifli vakitler geçirebileceği bir oyun arkadaşı olur. Eğer çocuğunuzun banyo keyfini daha eğlenceli bir hale getirmek isterseniz CarrefourSA’da bulabileceğiniz ürünü hemen sepetinize ekleyebilir satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız