Hot Wheels Mega Garaj Kule Yarışı Seti #30305578 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Mega Garaj Kule Yarışı Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Hikaye anlatma eğlencesi ve gerçekçi araç oyunu için Mega Garaj'a göz at! Bu aşırı derecede büyük garajda arabaları saklayan döner sistemleri ve kulenin tepesinden aşağı inen iki şeritli yarış pisti bulunuyor. Mega Garaj'ın çarpıcı boyutunun yanı sıra, 35 arabayı alacak kadar da derli toplu. Çocuğunuz arabalarını döner sistemlerle yüklerken ve onları elle çalışan kol sayesinde yarış için kulenin tepesine çıkarırken, onun hayal gücünü ateşleyeceksiniz. Arkadaşlarınla yarışmanı ve finalde bir atlayış yapmanı sağlayan yan yana yarış pistinde tepeden aşağı son sürat bir rekabetin vitesini yükselt!

Çocuklar Mega Garaj'ın tabanında iki şeritli yeni bir yarışa başlamadan önce arabalarına bakım yapıp benzin alabilirler! Pratik tepe tutamacıyla her yere götürmeye olanak veren kolay taşınabilirlik özelliği vardır. Bu garajda daha kişiselleştirilmiş bir pist ve oyun dünyasını yaratmak için diğer Hot Wheels setlerine bağlanabilmeyi sağlayan çoklu bağlantı noktaları bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız