Hot Wheels Renk Değiştiren Araçlar Çılgın Laboratuvar Oyun Seti #30116917 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Renk Değiştiren Araçlar Çılgın Laboratuvar Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
HW RENK DEĞİŞTİREN ARAÇLAR ÇILGIN LABORA

3 yaş üzeri erkek çocukların bayıldığı Hot Wheels oyunları ve karakterleri çocuklarınıza çılgınca vakit geçirme fırsatı sunuyor. Oyuncak ve eğlence reyonlarından temin edebileceğiniz ve renk değiştiren arabaların yer aldığı HW RENK DEĞİŞTİREN ARAÇLAR ÇILGIN LABORA oyun seti ile çocuklarınız eğlenceli vakit geçirecek. CarrefourSA reyonlarında oyuncaklar bölümünde yer alan bu set Hot Wheels’in sevilen konseptlerinden birini sunuyor.

HW RENK DEĞİŞTİREN ARAÇLAR ÇILGIN LABORA oyun setinde laboratuvarda renk değiştiren arabaların yanı sıra şelaleden akan sular da var. 38X30,5X6,5 cm ölçüsündeki paketinde satışa sunulan bu oyun seti ile çılgın bir bilim adamının kendisi gibi çılgın laboratuvarında renk değiştirme şelalesine bir arabayı hapsetmesi ve renk kombinasyonları denemesi ile başlıyor her şey. Oyuncular harekete geçip arabalarını piste sürerek bu hapsolmuş arabayı kurtarmaya çalışıyor. Çılgın bilim adamına yakalanınca da bırakma düğmesine basarak arabalarını renk değiştirme tankına düşürüp ilk rengine bürünmesini sağlayabiliyorlar. Paket içinde bir color shifters araba ile üç farklı renk değişim noktası bulunuyor. Set diğer Hot Wheels pistlerine de bağlanabiliyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız