Hot Wheels Renk Değiştiren Araçlar Sharky Oyun Seti #30078386 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Renk Değiştiren Araçlar Sharky Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
376,25 TL

HW Renk Değiştiren Araçlar Sharky Yarış

Oyun ve eğlence reyonundan çeşitli oyun seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Bu oyunlar çocuklarınızın zihinsel ve fiziksel yönden gelişimini desteklemektedir. HW Renk Değiştiren Araçlar Sharky Yarış da bu oyun seçeneklerinden bir tanesidir. Bu oyuncaklar çocukların renkli dünyasına hitap eden onların heyecanını katlayan bir tarzda hazırlanmıştır. Renk değiştiren arabalar karşısında minikler heyecanını gizleyemeyecek ve oyunu çok sevecektir. Oyuncaklar içinde çılgın laboratuar seti de bulunmaktadır. Oyun sırasında çocuklar renk değiştiren arabaları heyecanla izlerken bir taraftan yarışmanın ve yarıştırmanın keyfini sürecektir. Bu sıradan şelaleden su akması ve diğer ilginç bölümler ile oyunları yaşayarak oynamaları sağlanacaktır. Çocuklarınız kendilerini oyunun içinde hissedecek ve muhteşem bir heyecanı deneyimleyecektir. Oyuncak seti 4 yaş ve üzeri çocuklar için uygun bir seçenektir. İlk çocukluk döneminde çocuklarınızın oyun oynayarak hayata karışmasını destekleyen bu renkli oyun setini CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Oyuncaklar reyonundan HW Renk Değiştiren Araçlar Sharky Yarış setini rahatlıkla temin edebilirsiniz. Araçların renklerinin değişmesi çocukları eğlendirirken yarışlarla heyecan doruklara çıkacaktır. Farklı bölümleriyle ilgi odağı olan bu oyuncakları sepetinize ekleyerek çocuklarınıza sürprizler yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız