Ja-Ru Pocket Travel Ahsap Jenga #30279435 | CarrefourSA
Marka: JA-RU

Ja-Ru Pocket Travel Ahsap Jenga

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
81,30 TL

Ja-Ru Pocket Travel Ahsap Jenga

Oldukça popüler grup aktivitelerinden birisi olan jenga, çocuklarınızla ya da sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenize yardımcı olan oyunların başında gelir. 4 yaşından büyük olan herkese hitap eden Ja-Ru Pocket Travel Ahşap Jenga da arkadaş buluşmalarının vazgeçilmezlerinden birisi! Üstelik kolay taşınabilir olması sayesinde pikniğe ya da tatile giderken bile eğlenceyi yanınızda taşıyabilirsiniz!

36 parçadan oluşan Ja-Ru Pocket Travel Ahşap Jenga, oyuncuların el becerisini ve konsantrasyonunu artırmaya yarayan bir tür yetenek oyunu. En az iki kişinin oynayabileceği oyunda rakipler, oluşturulan kuleden sırasıyla blok çekerek en üste koyar. Fakat oyun ilerledikçe kulenin devrilme ihtimali de yükselir. Sonunda kuleyi deviren oyuncu ise kaybetmiş kabul edilir. Bu durumda kuleyi yeniden inşa ederek oyuna yeniden başlanır. Ja-Ru Pocket Travel Ahşap Jenga ile strateji, dikkat, konsantrasyon, gözlem ve denge bir arada!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız